Baby-, peuter- en kleuterzwemmen

Zwemmen met je baby of peuter bij onze zwemschool is al jaren een begrip! Heerlijk samen met een baby, peuter of kleuter vaardigheden in het water leren: dat is gezond en gezellig. En: bij Zwemschool Sauna Fit krijgt u deskundige begeleiding!

Met vaste groepen (max. 15 ouders/kind), kunt u terecht op de dinsdagochtend en zaterdagochtend.(bij aanmelding voor andere dagen,starten we groepen bij voldoende deelname)

Groepen worden zoveel mogelijk naar leeftijd ingedeeld op vastgestelde tijden en dagen.

  • 3 mnd  t/m  1 jaar
  • 1 jaar  t/m  2 jaar
  • 3 jaar  t/m  4 jaar

Bij een heerlijke temperatuur kunnen baby's op verantwoorde wijze oefeningen doen, zoals spetter-, spring- en drijfoefeningen en bellen blazen. De meeste oefeningen worden ondersteund door het zingen van kinderliedjes. Tijdens het zwemmen gaat de ouder mee het water in en hij/zij doet samen met het kind de oefeningen om zo te komen tot vrij bewegen in het water en uiteindelijk 'zelfredzaamheid'.

De tijdsduur van de oefeningen bedraagt 25 min.

Vijf minuten voor en na de les zijn belangrijk om te wennen en tot rust te komen. Hierbij kunt u gebruikmaken de zitruimte van  het bad en nadien van het bubbelbad. Het is belangrijk om na het zwemmen te 'acclimatiseren'. Vanuit de koffiecorner kunt u de volgende lessen bekijken onder het genot van een kopje koffie of frisdrank

Op weg naar het diploma

Tijdens de begeleiding wordt er in de loop van de tijd even stilgestaan bij de resultaten van de kinderen. Op het eind van de 20 lessen wordt er voor certificaten gezwommen. Om zo door te stromen naar de eigenlijke zwemlessen voor het aanleren van de zwemslagen.

Dat is dan de weg naar het zwemdiploma-A/B/C

Prijzen

Lessen voor baby-/peuterzwemmen gaan per periode van 20 lessen

De periode wordt afgesloten met een les waarin het certificaat wordt uitgereikt aan de deelnemer.

Prijs per periode € 147,50  (+/-20 keer)

Later instromen is mogelijk, in dat geval wordt een evenredig deel betaald voor de lessen.

Tijden en dagen

Baby-/peuterzwemmen, onder begeleiding van een leerkracht.

dinsdag

  • Baby-Peuter en Kleuterzwemmen van 9:00 tot 10:00

zaterdag

  • Baby-Peuter en Kleuterzwemmen van 8:45 tot 10:15